izobraževanje odraslih
s področja računalništva in informacijskih tehnologij
univerzitetno izobraževanje
s področja intermedijske umetnosti na Pedagoški fakulteti v Mariboru
tematske delavnice
s področja računalništva, programiranja in intermedije (v prostorih KID Kibla)
individualno poučevanje
s širšega področja računalništva in informatike
Zunanji sodelavci Pedagoške fakultete v Mariboru

Podjetje SOLITUS plus s.p. sodeluje z Univerzo v Mariboru kot zunanji izvajalec praktičnega dela izobraževanja na področju intemedijske umetnosti na dodiplomskem in podiplomskem študiju študijskega programa likovna pedagogika.

 

Zunanji sodelavci KID Kibla Maribor

Podjetje SOLITUS plus s.p. sodeluje s kulturno-izobraževalnim društvom KIBLA kot zunanji izvajalec izobraževanja na področju intermedije, programiranja, računalništva in informatike.

V sklopu mednarodnega festivala KIBLIX smo prisotni na delavničarskem delu festivala z izobraževalnimi delavnicami s tematikami, ki so aktualne znotraj posameznega festivala KIBLIX.

Delavnice in izobraževanja, ki jih izvaja SOLITUS plus

Podjetje SOLITUS plus s.p. organizira delavnice in izobraževanja s področja računalništva in informacijskih tehnologij, ki se izvajajo v vnaprej določenih terminih na lokacijah, ki so predhodno objavljene.

Prijava na izobraževanje je nujna, kotizacijo je potrebno poravnati pred prihodom na izobraževanje.

Povpraševanje

Imate želje po specifičnem znanju s področja računalništva in informacijskih tehnologij in bi želeli, da za vas organiziramo izobraževanje? Kontaktirajte nas za več informacij in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.